Ål Speedweek

2018-04-02 — 2018-04-05Actif Hotell, Ål

It´s time for speed! Do you feel the need?

Succén från de sista årens påsklov körs även iår. För närvarande är det knappa 50 åkare som anmält sig i åldrar från 1999 till 2007. Vi kommer att kunna erbjuda anpassad fartträning för alla intresserade och för alla nivåer. Skidanläggningen i Ål är så genialt utformad att man kan lägga sträckningen från ”ljusgrön” till ”dubbelsvart”.

2014-10-24_pitztal_powder_0055_redigerad-1

Vi börjar med en samling under måndag kväll den 2 april kl.21 där vi kör lite gemensam information. På detta, och alla andra möten, är alla föräldrar också välkomna. Vi satsar på att ”missionera” i störtloppets namn och då ser vi en stor vinst i att alla berörda har tillgång till samma information.

Under tre dagar, 3-5 april, kommer vi sedan att gå igenom grunderna i fartåkning:

  • Högfartssväng
  • Glid
  • Hopp

Vi kommer avslutningsvis att binda ihop hela banor där man kommer att få prova sina färdigheter.

Om ni fortfarande inte anmält er så kan ni fortfarande göra det. Anmälan stänger 18 mars och ställs till jorgen@nordlundsports.com. Ange om ni önskar bo, vilket vi starkt rekommenderar, på Actif Hotell, och i sådana fall namn och födelseår. Ange även faktureringuppgifter samt om ni har några speciella önskemål (allergier, mat, etc.)

Pris: 5000 kr/ åkare. Föräldrar och ledare betalar självkostnadspris. Ingår gör kost och logi, liftkort samt träningsavgift.

Ansvariga ledare är Jörgen Nordlund och Björn Lison Almkvist.

Mycket glädje och få sorger under besiktningen.

Mycket glädje och få sorger under besiktningen.