Säsongsavslutning i Funäsfjällen

2019-04-23 — 2019-04-25Hamrafjället

Vi kommer att samla våra grupper samt öppna för övriga intresserade för en hejdundrande avslutning på vintern 2019. Vi gör det i underbar fjällmiljö och vi gör det med skratt, sol och skidåkning.
Fredrik Litzén, fd medlem i demoteamet och examinerad skidlärare med ISIA status, kör en del bestående av friåkning där han med enkla medel och metodik kommer jobba med svängens grunder.
Björn Lison Almkvist, Head Coach Team 2019, kör Super G i 4Motion med enkla banor och terräng där vi jobbar med långa, härliga svängar i fartställning.
Jörgen Nordlund, grundare av Nordlund Sports och tränare för FIS gruppen 10kAlpine, jobbar med er i Röde Orm där en enkel GS bana sätts med hög lyckasfaktor.

Vi delar upp grupperna enligt inbjudan och kör i tre dagar. Tanken är att vi tillsammans med alla andra på fjället ska ha en härlig avslutning att ta med sig in i sommarträningen.
Det kommer även att vara möjlighet att testa skidor från både HEAD och Salomon. För att säkerställa kvaliteten har vi begränsat antalet åkare till 60 stycken.

Anmälan enligt inbjudan. VÄLKOMNA!

Plan_NS_säsongsavslut2019_utskick